Over SOG

Uw partner in webhosting en web applicaties

Software Ontwikkel Groep is een jonge organisatie op het gebied van webhosting en webapplicaties. Toch hebben de medewerkers van SOG veel ervaring op het gebied van software ontwikkeling en database management. Naast standaard websites en maatwerk webapplicaties ontwikkelt SOG ook eigen producten.
Websites zijn 100% responsive, adaptive en daarmee mobile friendly. Voor uw content beheer stelt SOG een eigen ontwikkelde CMS beschikbaar.

Onze organisatievorm is een coöperatie, een samenwerkingsvorm die gebaseerd is op maatschappelijk verantwoord werken en heeft als uitgangspunt het welzijn van haar medewerkers.
SOG is opgericht onder de koepel van UWW (U Wilt Werk) en als handelsnaam ondergebracht in UWB (U Wilt Beginnen).
Met beide coöperaties bestaat een nauwe samenwerking.

Websites

SOG ontwikkelt websites op basis van SOG templates, een volledig maatwerk website of een combinatie van beide.
Alle websites worden ondersteund door het SOG-CMS waarmee u op basis van geautoriseerde toegang uw content kunt beheren.
De websites werken allen 100% responsive en zijn daarmee mobile friendly. Het beheer van uw website en alle achterliggende techniek kunt u met SOG regelen. Dat zorgt er voor dat uw website altijd in de pas loopt met de nieuwste onderliggende software versies. Dat geldt ook voor het periodiek maken van backups.
U heeft daar geen omkijken naar.
Wanneer er persoonsgegevens door de website verwerkt worden kunnen we uw website voorzien van een HTTPS Certificaat.
Het voeren van meerdere talen kunt u optioneel met ons bespreken. SOG levert hiervoor in het CMS functionaliteit waarmee u uw content in de door u gekozen talen kunt opvoeren. Mailberichten die door de website worden gestuurd worden van uw eigen huistijl logo voorzien.Het verschil tussen een Website en een Webapplicatie

Er bestaat geen exacte definitie die het verschil beschrijft tussen een Website en Webapplictaie. SOG gaat uit van de volgende omschrijving.

Een website is een collectie van pagina's die meestal statische inhoud zoals tekst, afbeeldingen en video's bevatten. Een website maakt gelimiteerd gebruik van interactieve functies. Hierbij kun je denken aan een contact formulier of een zoekfunctie. Het hoofddoel van een website is om te informeren.

Webapplicaties aan de andere hand zijn dynamische, interactieve systemen die bepaalde taken efficiënter en meetbaar maken. Het hoofddoel van een webapplicatie is om een functie voor een gebruiker uit te voeren volgens voorgedefinieerde doelen.


Uw website op basis van templates

SOG stelt een scala van templates en layouts beschikbaar. U kiest hieruit de template die als basis dient om uw website vorm te geven. Uw bedrijfsstijl wordt hierin door SOG verwerkt.
De templates worden ondersteund door het SOG-CMS.
SOG ontwikkeld steeds meer templates waarbij het uitgangspunt is dat deze 100% responsive zijn en daarmee mobile friendly. U investeert dus maar één keer en uw website werkt meteen op alle divices.
Dat scheelt u veel in kosten en contentbeheer.

In tegenstelling tot veel toegepaste website templates bieden de SOG templates uw flexibiliteit bij uitbreiding van uw wensen. Is uw website gebaseerd op een SOG template dan kunnen ook uw maatwerk wensen hierop geïmplementeerd worden. Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid om geleidelijk op basis van uw actuele beschikbare budget een toekomstvaste website te ontwikkelen en zo door te groeien naar uw webapplicatie.


Uw maatwerk websites

Kunt u geen keuze maken uit een van onze website templates of heeft u specifieke wensen dan kunnen we op basis van een ontwerp uw eigen website vorm geven.
We ontwerpen dan samen op basis van uw wensen uw website geheel in uw eigen stijl. SOG gaat efficient om met de ontwikkelkosten en het latere beheer van uw website. Daarom zal SOG zoveel mogelijk gebruik maken van reeds door ons ontwikkelde modules die in ons standaard beheer zijn opgenomen. Uw website loopt dan altijd in de pas met de nieuwste versies en ontwikkelingen op dat gebied.

Wilt u meerdere talen beschikbaar stellen op uw website dan biedt SOG hiervoor slimme oplossingen voor uw content beheer.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van uw Website, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We maken hierover graag een afspraak met u.Enkele Referenties


De website van SOG

SOG-Web


Software Ontwikkel Groep (SOG)

Bezoek: Molenveldstraat 153 | (gratis parkeren & ingang)
6001 HH Weert
Post: Parallelweg 168 | k13
6001 HW Weert
Telefoon: +31 610 136 767
Email: servicedesk@sog-web.nl
KvK: 66205905 | BTW: NL85644181B01


U Wilt Werk (UWW)

SOG-Web


U wilt werk?
Zijn verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijke beloning met winstdeling, eigen inbreng, samen ondernemen en plezier in je werk woorden die je aanspreken, dan bent u bij ons aan het goede adres.
UWW, U Wilt Werk, is de coöperatie die persoonlijk welzijn, maatschappelijk ondernemen en geld verdienen als uitgangspunten heeft.
De winst die gaat naar u, naar diegene die er daadwerkelijk voor werkt dus.

Percussion Friends

SOG-Web


Stichting Percussion Friends heeft als missie het opsporen, begeleiden, ontwikkelen en promoten van (jong) slagwerktalent. De stichting heeft ten doel slagwerk een volwaardige plaats te bezorgen in de (kunst-)maatschappij en het niveau van slagwerkers in Nederland en daarbuiten te ontwikkelen.
Dit doet zij ten eerste door het bieden van een gedegen opleiding en ondersteuning aan jonge slagwerkers waardoor een goede basis kan worden gelegd voor een eventuele vervolgopleiding aan het conservatorium. Daarnaast ondersteunt zij slagwerkers op weg naar een baan in de kunstsector en vervult zij een steunfunctie naar jong slagwerktalent. Percussion Friends heeft meerdere locaties in Nederland (oa. Ittervoort en Amsterdam). De Nationale Toptalent klas aan de Sweelinck Academie biedt jonge musici lessen en masterclasses op het hoogste niveau aan en fungeert tevens als ontmoetingsplek.

Percussion Friends wil de ontwikkeling van slagwerk verder in gang zetten door middel van al hun diverse activiteiten. Hierdoor kunnen zowel jonge slagwerkers als ons concertpubliek in aanraking komen met slagwerk in alle mogelijke facetten; modern slagwerk, hedendaagse muziek, minimal music, wereldmuziek, jazz etc.

SOG Lesdossier

SOG-Web


Lesdossier is een van de webapplicaties van SOG.
Deze applicatie heeft alle functionaliteiten in zich om geautoriseerd gegevens te onderhouden van individuele lesdossiers van leerlingen. De klant (prive docent, instituut of school) heeft expliciet toegang tot haar gegevens. Elke klant heeft zijn eigen omgeving waar deze zichtbaar wordt met hun eigen huisstijl logo.
Naast vele handige functies zijn er rapportages en evaluatie rapporten beschikbaar.
Bent u een school, muziekschool, docent of geeft u prive les dan is dit de applicatie die uw contacten met de ouders of voogd ondersteund. De standaard workflows genereren vanuit diverse plekken mail berichten tussen de leerlingen, docenten, ouders / voogd.

We begrijpen dat deze beschrijving vragen oproept. Wilt u alles weten over wat deze applicatie u kan bieden, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

Uw Website of Webappliactie

SOG-Web


Komt hier uw Website of Webapplicatie te staan?

U hoeft alleen maar ons contactformulier in te vullen en we nemen snel contact met u op.

We verheugen ons er op om binnenkort kennis met u te maken.

Webapplicaties

SOG ontwikkelt naast websites ook webapplicaties. Dat doen we voor zowel onze eigen producten als ook voor onze klanten.
Net zoals de websites worden de webapplicaties ondersteund door het SOG-CMS.
Samen met u bouwen we de applicatie, we betrekken u bij het proces en maken samen keuzes. Onze oplossingen groeien mee met uw behoefte en uw platform. We beginnen klein. En groeien samen op.
Kortom SOG denkt met u mee in het tot stand brengen van uw applicatie.Het verschil tussen een Website en een Webapplicatie

Er bestaat geen exacte definitie die het verschil beschrijft tussen een Website en Webapplicatie. De meningen daarover willen wel eens verschillen. SOG gaat uit van de volgende omschrijving.

Een website is een collectie van pagina's die meestal statische inhoud zoals tekst, afbeeldingen en video's bevatten. Een website maakt gelimiteerd gebruik van interactieve functies. Hierbij kun je denken aan een contact formulier of een zoekfunctie. Het hoofddoel van een website is om te informeren.

Webapplicaties aan de andere hand zijn dynamische, interactieve systemen die bepaalde taken efficiënter en meetbaar maken. Het hoofddoel van een webapplicatie is om een functie voor een gebruiker uit te voeren volgens voorgedefinieerde doelen.

Vanuit het oogpunt van beheer en om het mobiele werken te bevorderen, wordt steeds meer gekozen om gebruik te maken van webapplicaties. In een tijd waarin kostenbesparing en efficiëntie steeds belangrijker zijn, is het ook voor de ontwikkeling van webapplicaties wenselijk dat dit proces zo eenvoudig mogelijk verloopt.


SOG Webapplicaties

Het klinkt misschien vreemd maar medewerkers van SOG ontwikkelde al applicaties voordat internet bestond. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat SOG in het verlengde hiervan zich eerst heeft gericht op ontwikkelen van Webapplicaties. Het ontwikkelen van Websites was het logisch gevolg hiervan. SOG beschikt dan ook over veel ervaring op het gebied van applicaties die processen en workflow ondersteunen.
Natuurlijk past in dit kader ook de ontwikkeling van de webwinkel met alle daarbij behorende ondersteunende processen.

Bij het ontwikkelen en doorontwikkelen van onze appliacties spelen de gebruikers een belangrijke rol in het bepalen van de functionele behoefte. Elke nieuwe release bestaat voor een belangrijk deel uit aanpassingen waar de gebruiker om heeft gevraagd. Dit maakt het dat onze producten nauw aansluiten op uw praktijk wensen.
Alle SOG producten worden ondersteund door het SOG-CMS waarmee u op basis van geautoriseerde toegang uw content kunt beheren.


Uw Webapplicatie

Of het nu om uw bedrijfsapplicatie, webshop of andere webappliacties gaat, SOG ontwikkeld het allemaal.
Software ontwikkelen is een proces waarbij goede communicatie van cruciaal belang is. Dat staat garant voor een snel zichtbaar resultaat.
SOG levert sterke en flexibele Webapplicaties die in kunnen spelen op de onvoorspelbare toekomst. We leveren maatwerk op basis van standaarden en componenten die zichzelf bewezen hebben.

Vaak is het ontwikkelen van een Webapplicatie gebonden aan een budget. Dankzij onze lage overheadkosten kan SOG een aantrekkelijk standaard tarief bieden. Daarmee zit u altijd goed!

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van uw webapplicatie of een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We maken hierover graag een afspraak met u.Enkele Referenties


De website van SOG

SOG-Web


Software Ontwikkel Groep (SOG)

Bezoek: Molenveldstraat 153 | (gratis parkeren & ingang)
6001 HH Weert
Post: Parallelweg 168 | k13
6001 HW Weert
Telefoon: +31 610 136 767
Email: servicedesk@sog-web.nl
KvK: 66205905 | BTW: NL85644181B01


U Wilt Werk (UWW)

SOG-Web


U wilt werk?
Zijn verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijke beloning met winstdeling, eigen inbreng, samen ondernemen en plezier in je werk woorden die je aanspreken, dan bent u bij ons aan het goede adres.
UWW, U Wilt Werk, is de coöperatie die persoonlijk welzijn, maatschappelijk ondernemen en geld verdienen als uitgangspunten heeft.
De winst die gaat naar u, naar diegene die er daadwerkelijk voor werkt dus.

Percussion Friends

SOG-Web


Stichting Percussion Friends heeft als missie het opsporen, begeleiden, ontwikkelen en promoten van (jong) slagwerktalent. De stichting heeft ten doel slagwerk een volwaardige plaats te bezorgen in de (kunst-)maatschappij en het niveau van slagwerkers in Nederland en daarbuiten te ontwikkelen.
Dit doet zij ten eerste door het bieden van een gedegen opleiding en ondersteuning aan jonge slagwerkers waardoor een goede basis kan worden gelegd voor een eventuele vervolgopleiding aan het conservatorium. Daarnaast ondersteunt zij slagwerkers op weg naar een baan in de kunstsector en vervult zij een steunfunctie naar jong slagwerktalent. Percussion Friends heeft meerdere locaties in Nederland (oa. Ittervoort en Amsterdam). De Nationale Toptalent klas aan de Sweelinck Academie biedt jonge musici lessen en masterclasses op het hoogste niveau aan en fungeert tevens als ontmoetingsplek.

Percussion Friends wil de ontwikkeling van slagwerk verder in gang zetten door middel van al hun diverse activiteiten. Hierdoor kunnen zowel jonge slagwerkers als ons concertpubliek in aanraking komen met slagwerk in alle mogelijke facetten; modern slagwerk, hedendaagse muziek, minimal music, wereldmuziek, jazz etc.

SOG Lesdossier

SOG-Web


Lesdossier is een van de webapplicaties van SOG.
Deze applicatie heeft alle functionaliteiten in zich om geautoriseerd gegevens te onderhouden van individuele lesdossiers van leerlingen. De klant (prive docent, instituut of school) heeft expliciet toegang tot haar gegevens. Elke klant heeft zijn eigen omgeving waar deze zichtbaar wordt met hun eigen huisstijl logo.
Naast vele handige functies zijn er rapportages en evaluatie rapporten beschikbaar.
Bent u een school, muziekschool, docent of geeft u prive les dan is dit de applicatie die uw contacten met de ouders of voogd ondersteund. De standaard workflows genereren vanuit diverse plekken mail berichten tussen de leerlingen, docenten, ouders / voogd.

We begrijpen dat deze beschrijving vragen oproept. Wilt u alles weten over wat deze applicatie u kan bieden, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

Uw Website of Webappliactie

SOG-Web


Komt hier uw Website of Webapplicatie te staan?

U hoeft alleen maar ons contactformulier in te vullen en we nemen snel contact met u op.

We verheugen ons er op om binnenkort kennis met u te maken.

Vacatures

SOG is altijd op zoek naar medewerkers die geïnteresseerd zijn in het samenwerken binnen een coöperatie. Vele software ontwikkelaars werken zelfstandig in opdracht via een payroll partij, als ZZP of via detachering. Samenwerken in een coöperatie biedt vele voordelen o.a. op het gebied van sociale zekerheid, gezamenlijke acquisitie en borging van te leveren diensten. Hieronder treft u enkele vacatures aan die op basis van deze uitgangspunten ingevuld kunnen worden.
Wanneer u dit aanspreekt neem dan gerust contact met ons op.Allround Webontwikkelaar

SOG richt zich op het ontwikkelen en ondersteunen van nieuwe en bestaande web-applicaties, websites, processen en content management. Hiervoor zoeken we coöperatie leden. De leden worden volledig coöperatie opgenomen en krijgen van meet af aan de verantwoordelijkheden en bevoegdheden die passen bij de rol die ze vervullen.
Beschik jij over ondernemers kwaliteiten, bent je creatief en een zelfstandig persoon en heb je een of meerdere skils op het gebied van:

Web applicatie ontwikkeling
Web design (responsive)
MySql, database management
HTML5, CSS3, PHP, Javascript, JQuery

dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.


Medewerker Marketing & Sales

Algemeen

Software Ontwikkel Groep (SOG) coöperatie U.A. is op zoek naar participanten (leden) die als coöperatie lid bestaande en nieuwe producten (en projecten) willen ontwikkelen en in de markt zetten. SOG is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en ondersteunen van nieuwe en bestaande webapplicaties en websites inclusief platform, processen en content management. Voor de borging en ver-markten van reeds ontwikkelde producten, de dienstverlening hierop en doorontwikkeling van deze producten heeft SOG op een aantal fronten behoefte aan capaciteit uitbreiding. Daarnaast dienen zich een aantal nieuwe producten aan die op korte termijn gerealiseerd worden. SOG vormt een coöperatie waarin de leden volledig als lid van de coöperatie in de bedrijfsstructuur opgenomen zijn en krijgen de verantwoordelijkheden en bevoegdheden die daarbij passen. Van het lid wordt verwacht dat ze een bijdrage leveren aan het binnen halen van nieuwe opdrachten of diensten en het in stand houden daarvan door het leveren van service op bestaande producten en diensten.


Vacature

SOG is op zoek naar leden voor haar coöperatie. Voor het in de markt zetten van de SOG producten en diensten is er nog ruimte voor een Marketeer (marketing & sales). Zij of hij gaat zich bezig houden met:

Opzetten van marketing plannen
Acquisitie
Sales
Sociale media
Geven instructies en presentaties
Opstellen offertes
Web advertising

Herken je jezelf in de volgende termen:
ondernemers kwaliteiten
creatief
zelfstandig
marketing sales drive
samenwerken en delen
goed ontwikkelde affiniteit met moderne webontwikkelingen en webtoepassingen.

Dan kijken wij uit naar jouw aanmelding.

Meld je aan door een bericht te sturen naar SOG met je persoonlijke gegevens, CV, werkervaring en motivatie.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Contactformulier

Heeft u een vraag, maak dan gebruik van ons contactformulier.
Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en beantwoorden.